Sahrap Soysal
Paylaşım:
Sahrap Soysal

Yazar Hakkında:

1959 yılında Gümüşhane’de doğan Sahrap Soysal, ODTÜ Kimya Bölümü’nden mezun olduktan sonra 1983-1998 yılları arasında çeşitli şirketlerde yönetici olarak çalıştı. 2000 yılında “Mutfakta Keyif” programıyla televizyonculuğa başladı. Anne Ben Acıktım, Bir Yemek Masalı (2005 Gourmand Yılın En İyi Yöresel Yemek Kitabı Ödülü), Sevgilim Akşama Ne Pişirdin (2006 Gourmand Onur Ödülü), Derviş Sofraları (2007 Frankfurt Kitap Fuarı En İyi Mutfak Tarihi Kitabı Ödülü), Kalaylı Kaplarda Alaylı Yemekler, Her Eve Lazım Salata ve Mezeler adlı kitapları Doğan Kitap tarafından yayımlandı. Birçok gıda firmasına çeşitli kitaplar da hazırlayan Soysal, halen televizyon programlarının yanı sıra Hürriyet gazetesinde yemek yazarıdır. Doktor Nuri E. Soysal ile evli ve üç çocuk annesidir.

Doğan Kitap Tarafından Yayımlanan Eserleri:

Aile Mirası Reçeteler
Evvel Zaman İçinde Gümüşhane Ve Kelkit<br><span>Yaşam, Kültür Ve Mutfak</span>
A Cookery Tale
Sahrap Soysal’la Sağlıklı Mutfak
Sana Emanet Anne Tarifleri
Kalaylı Kaplarda Alaylı Yemekler
Her Eve Lazım Salatalar ve Mezeler
Derviş Sofraları<br><span>Tasavvufta Yeme İçme Kültürü ve Sofra Adabı</span>
Sevgilim, Akşama Ne Pişirdin?<br><span>Türklerin Değişen Damak Tadı</span>
Anne, Ben Acıktım!<br><span>0-6 Yaş İçin Yemek Tarifleri</span>
Bir Yemek Masalı<br><span>Yemek Tarifleri 1</span>
  • Doğan Holding
  • Doğan Kitap
Doğan Yayınları Copyright © 2022 | Tasarım ve Uygulama: Carbon Interaktif