Çocuklarımıza miras bırakabileceğimiz Türk yemek kültüründen uzaklaşmadan, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimleri için gerekli vitamin, mineral, karbonhidrat, yağ gibi temel beslenme öğelerine de yer veren bir çocuk yemek kitabı.
Bazısı ilk defa karşılaşacağımız bazısı ise annelerimizden ve anneannelerimizden kalma mamalar ve yemeklerden oluşan kitap, çocuklarımızın günlük kalori ihtiyacı düşünülerek, bebeklerin gaz sorunu göz önüne alınarak hazırlandı. Çünkü çocuklarımız bizim için çok değerli.
Kitap Hakkında:
Çocuklarımıza miras bırakabileceğimiz Türk yemek kültüründen uzaklaşmadan, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimleri için gerekli vitamin, mineral, karbonhidrat, yağ gibi temel beslenme öğelerine de yer veren bir çocuk yemek kitabı.
Bazısı ilk defa karşılaşacağımız bazısı ise annelerimizden ve anneannelerimizden kalma mamalar ve yemeklerden oluşan kitap, çocuklarımızın günlük kalori ihtiyacı düşünülerek, bebeklerin gaz sorunu göz önüne alınarak hazırlandı. Çünkü çocuklarımız bizim için çok değerli.
Yazar Hakkında:
1959 yılında Gümüşhane’de doğan Sahrap Soysal, ODTÜ Kimya Bölümü’nden mezun olduktan sonra 1983-1998 yılları arasında çeşitli şirketlerde yönetici olarak çalıştı. 2000 yılında “Mutfakta Keyif” programıyla televizyonculuğa başladı. Anne Ben Acıktım, Bir Yemek Masalı (2005 Gourmand Yılın En İyi Yörese... Yazarın Sayfası
Bu web sitesi kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çerezler kullanır. Web sitemizi kullanmak suretiyle tüm çerezlere Çerez Aydınlatma Metnimiz uyarınca onay vermiş olursunuz.