Kitap Hakkında:
Zuhal Arıkdal’ın katkılarıyla
Taratordan çemene, analı-kızlıdan yüksük çorbasına...
Süt danası kol sarmadan bıldırcın ızgaraya, hamsi kayganasına...
Fasulye pilakiden humusa, içliköfteye...
Zırva tatlısından cevizli höşmerime, incir dolmasına...
Asırların imbiğinden süzülüp gelmiş, çeşnisini sultanların mutfağından, lezzetini yapan elin maharetinden almış 700’e yakın tarif...
Türk damak tadına damgasını vuran eşsiz lezzetler...
Nail Arıkdal’ın uzun yıllara dayanan araştırmalarının meyvesi olan Yaşayan Büyük Türk Mutfağı, basit tarifleri, kolay bulunan malzemeleriyle mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak. “Yumurta kırmayı bile beceremem” diyen herkesi bir lezzet ustasına dönüştürecek.