Ne Yiyeceğimi Şaşırdım
Paylaşım:
Ne Yiyeceğimi Şaşırdım
Bu Kitabı Satın Alın

Kitap Künyesi:

Barkod: 9786050980264

Sayfa Sayısı: 416

Ebat: 14 x 21 cm

Yayın Tarihi: Ocak 2021

Kategori: Sağlık

Kitap Hakkında:

 Dr. Banu Taşcı Fresko bu kitapta besinlerin temel özelliklerini, beyin sağlığı ve kronik enflamasyondaki rollerini anlattı. Esra Kaftan bu bilgilerden yola çıkarak birbirinden lezzetli tarifler hazırladı. 

Fibromiyaljisi / geçmeyen ağrısı olanlar 
Her gün baş ağrısı / migren ağrısı çekenler 
Her yemekten sonra karnı şişenler
İrritabl bağırsak sendromu olanlar
Çölyak hastaları 
Gluten tüketince hastalananlar  
Histamin entoleransı yüzünden her yemekten sonra kaşınanlar
Nikel alerjisi ve egzaması geçmeyenler
Ailesinde Alzheimer hastalığı olanlar 
Gelecekte beynim sağlıklı kalsın diyenler 
Kafam eskisi gibi çalışmıyor diye yakınanlar 
Mitokondrilerimi nasıl beslerim diye merak edenler 

Kısaca bu kitap...
Ne yiyeceğini şaşıranlar ve ne yiyeceğini bilemeyenler 
“Rafine şeker, gluten ve inek sütü neden zarar veriyor; yerine ne koyabiliriz?” diye soranlar
Ne yiyeceğini bilen ama ağız tadına uygun tarif bulamayanlar için…

Kitap Hakkında:

 Dr. Banu Taşcı Fresko bu kitapta besinlerin temel özelliklerini, beyin sağlığı ve kronik enflamasyondaki rollerini anlattı. Esra Kaftan bu bilgilerden yola çıkarak birbirinden lezzetli tarifler hazırladı. 

Fibromiyaljisi / geçmeyen ağrısı olanlar 
Her gün baş ağrısı / migren ağrısı çekenler 
Her yemekten sonra karnı şişenler
İrritabl bağırsak sendromu olanlar
Çölyak hastaları 
Gluten tüketince hastalananlar  
Histamin entoleransı yüzünden her yemekten sonra kaşınanlar
Nikel alerjisi ve egzaması geçmeyenler
Ailesinde Alzheimer hastalığı olanlar 
Gelecekte beynim sağlıklı kalsın diyenler 
Kafam eskisi gibi çalışmıyor diye yakınanlar 
Mitokondrilerimi nasıl beslerim diye merak edenler 

Kısaca bu kitap...
Ne yiyeceğini şaşıranlar ve ne yiyeceğini bilemeyenler 
“Rafine şeker, gluten ve inek sütü neden zarar veriyor; yerine ne koyabiliriz?” diye soranlar
Ne yiyeceğini bilen ama ağız tadına uygun tarif bulamayanlar için…

Yazar Hakkında:

Dr. BanuTaşcı Fresko 1969 yılında İstanbul’da doğdu.İstanbul Tıp Fakültesi’ni 1992’de bitirdi, İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı’nda 1997’de ihtisasını tamamladı. Nöroloji, elektronörofizyoloji ve intraoperatif nöromonitorizasyon uzmanıdır. Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı değişiklikleri... Yazarın Sayfası Yazarın Sayfası

Esra Kaftan 1975 yılında İstanbul’da doğdu, Sağlık Kurumları İşletmeciliği okudu. Yirmi yılı aşkın süre boyunca grup hastanelerin kurumsal iletişim birimlerinde çalıştı, halen özel bir hastanede kurumsal iletişim müdürü olarak görev yapmaktadır. İletişim ve sağlık konularında çok sayıda konferans, e... Yazarın Sayfası Yazarın Sayfası

Doğan Kitap Tarafından Yayımlanan Diğer Eserleri:

  • Doğan Holding
  • Doğan Kitap
Doğan Yayınları Copyright © 2022 | Tasarım ve Uygulama: Carbon Interaktif