Abur Cubura En Güzel Alternatifler
Paylaşım:
Abur Cubura En Güzel Alternatifler Sağlıklı,Lezzetli, Doyurucu, Pratik Tarifler
Bu Kitabı Satın Alın

Kitap Künyesi:

Barkod: 9786050953244

Sayfa Sayısı: 200

Ebat: 13.6 x 21 cm

Yayın Tarihi: Haziran 2018

Kategori: Yemek, Çocuk Bakımı Ve Gelişimi

Kitap Hakkında:

ABUR CUBURUN EN DOĞALI, EN KOLAYI, EN SAĞLIKLISI
Kim sevmez abur cubur yemeyi? Ama abur cubur denince aklımıza yüksek kalorili, aşırı yağlı ve şekerli, besin değeri düşük, zararlı yiyecekler gelir hep, değil mi? İpek Kuşçu, Abur Cubura En Güzel Alternatifler'de abur cuburun lezzetli ama bir o kadar da sağlıklı olabileceğini gösteriyor. Bu kitapla besin değeri çok yüksek bir kurabiyeyi sadece iki dakikada hazırlayacak; peynirle, sebzeyle, hatta muzla cips yapacaksınız... Kombu çaylı dondurmanıza, hurmadan yaptığınız çikolatalara herkes bayılacak... Minik yaramazlardan okul dönemindeki çocuklara, gençlerden yetişkinlere kadar herkes için lezzetli, pratik ve sağlıklı atıştırmalıklar...
"Bu kitap herkese şifa olsun... İlham olsun. Neşesi ve lezzetiyle akıllarda kalsın..."
İpek Kuşçu

Kitap Hakkında:

ABUR CUBURUN EN DOĞALI, EN KOLAYI, EN SAĞLIKLISI
Kim sevmez abur cubur yemeyi? Ama abur cubur denince aklımıza yüksek kalorili, aşırı yağlı ve şekerli, besin değeri düşük, zararlı yiyecekler gelir hep, değil mi? İpek Kuşçu, Abur Cubura En Güzel Alternatifler'de abur cuburun lezzetli ama bir o kadar da sağlıklı olabileceğini gösteriyor. Bu kitapla besin değeri çok yüksek bir kurabiyeyi sadece iki dakikada hazırlayacak; peynirle, sebzeyle, hatta muzla cips yapacaksınız... Kombu çaylı dondurmanıza, hurmadan yaptığınız çikolatalara herkes bayılacak... Minik yaramazlardan okul dönemindeki çocuklara, gençlerden yetişkinlere kadar herkes için lezzetli, pratik ve sağlıklı atıştırmalıklar...
"Bu kitap herkese şifa olsun... İlham olsun. Neşesi ve lezzetiyle akıllarda kalsın..."
İpek Kuşçu

Yazar Hakkında:

İpek Kuşçu Ankara’da doğdu. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü bitirdi. Çocukluğundan beri süren mutfak aşkı onun asıl mesleği oldu. 2006 yılından itibaren “gerçek gıdalar ve kaybolan tatlar” üzerine araştırmacı yazar olarak çeşitli yayın gruplarında (Meraklı Minik, Sofra, Bebeğim ve Biz, Hürriyet Aile) yazıları ve tarifleriyle yer aldı. Çocukları gerçek gıdayla tanıştırma ve uygulamalı öğretme çabasıyla özel bir anaokulu bünyesinde iki yılı aşkın süreyle “gerçek gıda” eğitimleri verdi. Aynı zamanda İstanbul İnformel Eğitim bünyesinde anne babalar ve çocuklarıyla gerçekleştirdiği “Mutfak Atölye” çalışmalarını yürüttü. Slow Food İstanbul bünyesinde gerçekleştirilen “Fikir Sahibi Çocuklar” ile “Anne Bak! Lüfer!” atölyelerini yaptı. Borusan Holding-Studio-X İstanbul’da “İstanbul Lezzet Haritası” ve YGA (Young Guru Academy) Liderlik Okulu’nda “Gerçek Gıda” atölye çalışmalarını gerçekleştirdi. Kuşçu, Instagram’da canlı yayında online verdiği fermantasyon dersleriyle Türkiye’nin her yerinden katılımcılarla aynı anda uygulamalar yaparak “doğru fermantasyon uygulamalarını ve probiyotik beslenmeyi” daha geniş kitlelere ulaştırdı. Bu eğitimlere Instagram üzerinden hâlâ devam ediyor.Aynı zamanda 2017 yılından bu yana kadın girişimci olarak probiyotik gıda üretimi yapıyor. İpek Kuşçu’nun Gerçek Probiyotik Beslenme ve Abur Cubura En Güzel Alternatifler adlı kitapları da Doğan Kitap tarafından yayımlanmıştır. Instagram: @ipekkuscu ipekkuscu@gmail.com www.n2life.com.tr Yazarın Sayfası Yazarın Sayfası

Doğan Kitap Tarafından Yayımlanan Diğer Eserleri:

  • Doğan Holding
  • Doğan Kitap
Doğan Yayınları Copyright © 2022 | Tasarım ve Uygulama: Carbon Interaktif